Puff Bar-uri sau dispozitivele de unică folosință au ajutat ca vapingul sa fie accesibil pentru milioane de oameni care altfel ar fi putut să continue sa fumeze. S-a reușit acest lucru pentru ca dispozitivele de unica folosinta au oferit o combinație de caracteristici care nu existau anterior în niciun tip de dispozitiv de vapare. Vape-urile de unică folosință sunt simple și satisfăcătoare în moduri în care dispozitivele de vapare anterioare nu erau. Ele ies din ambalaj gata de utilizare – la fel ca țigările din tutun. Un vape de unică folosință are și „o lovitura” puternica de nicotină, care este, de asemenea, un lucru important pentru cei care încearcă să renunțe.

ar putea să începeți să vă întrebați ce urmează. Probabil cunoașteți mulți oameni care vapează și cu siguranță ați observat că majoritatea acestor oameni folosesc kituri de tigari electronice reîncărcabile.

Ar trebui să folosiți și un vape reîncărcabil – și pierdeți ceva dacă nu o faceți?

În acest articol, vom aduce puțină lumină asupra comparației dintre vape-uri de unică folosință și cele reîncărcabile. Vă vom explica caracteristicile care v-ar putea face să doriți să treceți la un dispozitiv reîncărcabil și vă vom explica, de asemenea, cum se va schimba experiența dvs. de vaping dacă faceți schimbarea.

În primul rând, totuși, care ar fi unele dintre primele dispozitive pe care ar trebui să le luați în considerare dacă utilizați în prezent un Puff Bar și vă gândiți să va cumpărați primul dispozitiv reîncărcabil?

Sa incepem:

1. Care sunt cele mai recomandate vape-uri reincarcabile pentru incepatori?

Este normal să te simți puțin copleșit când faci cumpărături pentru primul tău tigara electronica reîncărcabil. Există zeci de kituri de tigari electronice reîncărcabile diferite pe piață la un moment dat și este dificil să identifici caracteristicile lor si care sunt importante pentru tine dacă nu ai mai folosit niciodată un vape reîncărcabil.

Vape-urile de unică folosință sau Puff Bar-uri, prin comparație, sunt mult mai ușor de cumpărat, deoarece trebuie să vă ganditi doar la aromă și puterea nicotinei. Am dori să începem acest articol prin a va sugera câteva dispozitive pe care credem că le veți găsi foarte satisfăcătoare și suficient de ușor de utilizat, chiar dacă nu ați mai deținut niciodată un vape reîncărcabil.

Daca doriti mai multe detalii despre tigarile electronice re-incarcabile va invitam sa cititi acest articol: Cele mai bune pod-uri pentru tigara electronica.

1.1. Uwell Caliburn G2, Pret: 157.50 lei

Ar trebui sa treci de la un Vape de unica folosinta la unul re-incarcabil? de pe e-potion.ro

Designerii de produse de la Uwell și-au făcut primele incercari în comunitatea de vapat prin proiectarea unor atomizoare incredibil de populare, care au devenit renumite pentru calitatea lor incredibilă in pastrarea aromei. Când Uwell s-a mutat în lumea Kit-urilor de vapat, au făcut tot posibilul pentru a se asigura că dispozitivele lor vor produce aceleași arome bogate și proaspete.

Uwell Caliburn G2 poate fi prima alegere pentru calitatea aromei, dar este, de asemenea, plin de funcții pentru a vă face experiența de vaping cât mai plăcută și flexibilă. Caliburn G2 are o funcție de vibrație haptică pentru a vă anunța ce se întâmplă cu dispozitivul. Partea inferioară a cartus-ului are o rotiță de control al fluxului de aer pentru a vă permite să selectați puful perfect. Când veți vedea toate elementele de design atent ale lui Caliburn G2, veți înțelege cu usurinta de ce este cel mai popular mini vape re-încărcabil de pe piață.

1.2. Vaporesso Xros 2, Pret: 135 lei

Ar trebui sa treci de la un Vape de unica folosinta la unul re-incarcabil? de pe e-potion.ro

La cat de multe caracteristici grozave are Uwell Caliburn G2, el este puțin mai complex decât alte vape-uri reîncărcabile, deoarece trebuie să înlocuiți periodic rezistenta dispozitivului. Deși credem că majoritatea oamenilor se vor obișnui cu procedura de înlocuire a rezistentei destul de repede, puteți decide că preferați să utilizați ceva mai simplu. Cu Vaporesso Xros 2, fiecare cartus are o rezistentă permanentă încorporată. Când nu mai sunteți mulțumit de aroma data de dispozitiv, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea rezistentei; pur și simplu veti înlocui întregul cartus.

1.3. Aspire Flexus Q, Pret: 121.50

Ar trebui sa treci de la un Vape de unica folosinta la unul re-incarcabil? de pe e-potion.ro

Este un pod mic si elegant. Acest pod elegant și compact este prima lansare a Aspire din seria Flexus. Cu o baterie încorporată de 700 mAh și o încărcare rapidă de 3A, puteți obține o încărcare de până la 80% în doar 10 minute. Flexus Q are fluxul de aer reglabil și puterea de ieșire, asta înseamnă că aveți controlul să vapați așa cum vă place – fie că este MTL sau DTL. Flexus Q este un pod ușor de folosit și personalizabil, ceea ce îl face un kit de pornire excelent pentru începători, precum și pentru vaperii cu experienta.

2. De c ear putea fi bun pentru tine un vape re- incarcabil?

Este un vape reîncărcabil potrivit pentru dumneavoastra?

Acestea sunt cele mai frecvente motive pentru care oamenii trec de la vape-urile de unică folosință la dispozitive reîncărcabile:

Vape-urile reîncărcabile oferă performanțe mai bune. Dacă utilizați deja un vape de unică folosință cu concentratia maximă de nicotină de 20 mg/ml și nu vă simțiți mulțumit, probabil că veți fi mai mulțumit de un dispozitiv reîncărcabil, deoarece veți obține volum de aburi mai mari.

Vape-urile reîncărcabile oferă o selecție mai mare de arome. Există sute de lichide de tigara electronica pe piață in Romania, dar doar câteva dintre aceste arome sunt disponibile în vape-urile de unică folosință.

Vape-urile reîncărcabile sunt mai accesibile. În loc să cumpărați un dispozitiv complet nou de fiecare dată când rămâneți fără e-lichid, puteți doar să cumpărați mai mult e-lichid.

Vape-urile reîncărcabile sunt mai bune pentru mediu. Dacă nu vă reciclați vape-urile de unică folosință, acestea ajung la gropile de gunoi – iar bateriile cu litiu-ion sunt periculoase pentru mediu.

3. Cum ti-ar putea schimba experienta de vapat un vape re-incarcabil?

Unul dintre cele mai mari punctele referinta in vânzarea Puff-Bar-uri este faptul că sunt incredibil de ușor de utilizat. Tot ceea ce trebuie să faceți este să trageți din dispozitiv până când rămâne fără e-lichid sau fara bateria și apoi ați terminat cu el. Pe de altă parte, atunci când cumpărați o tigara electronica reîncărcabila, va trebui să vă obișnuiți să faceți o întreținere de bază:

  • Va trebui să reumpleți cartusul sau rezervorul când este gol.
  • Va trebui să încărcați bateria când se termina.
  • Va trebui să înlocuiți capsula pod sau rezistenta când nu mai sunteți mulțumit de aromă.

Pentru mulți vaperi, menținerea unui vape reîncărcabil este un preț mic de plătit în schimbul numeroaselor beneficii ale dispozitivului.

Numai dumneavoastra puteți decide, totuși, dacă asta poate fi adevărat si pentru dv.

4. Concluzii finale despre Vapeurile de unica folosinta fata de cele re-incarcabile

Sperăm că ați găsit utilă această introducere despre vape-urile reîncărcabile și că v-am ajutat să decideți dacă trecerea de la vape-urile de unică folosință la un dispozitiv reîncărcabil este decizia potrivită pentru dvs. Dacă ați decis că este momentul potrivit pentru a vă actualiza experiența de vaping, credem că veți fi extrem de mulțumit de oricare dintre dispozitivele pe care vi le-am sugerat la începutul acestui articol. Totuși, dacă încă va simțiți copleșit de prea multe informatii, nu ezitați să luați legătura cu noi.

De asemenea, puteți vizita magazinuele noastre de vape din Sibiu dacă locuiți în apropiere. Experții noștri în vapat sunt prietenoși si abia așteaptă să vă răspundă la întrebări.