Het allereerste waar u op let bij een SEO-bedrijf is of zij een geheimhoudingsverklaring hebben. Elk SEO-bedrijf dat reclame maakt voor zijn klanten stelt zijn klanten bloot aan onethische praktijken die andere SEO-bedrijven gebruiken om een ​​website te bestraffen of te verbieden, zodat ze hun eigen klanten kunnen helpen. Bovendien wil geen enkel SEO-bedrijf dat resultaten produceert, dat andere SEO-bedrijven hun werk analyseren om hun technieken te kopiëren. Net zoals een kolonel zijn originele recept niet zal onthullen omdat geen enkel goed SEO-bedrijf zo bereid zou zijn om zijn recept voor resultaten te onthullen.

Zoekwoordanalyse betekent het analyseren van alle trefwoorden die verband houden met een site om wat is lokale seo erachter te komen welke specialisten de meeste zoekopdrachten in zoekmachines hebben. U moet uw site optimaliseren voor gerelateerde zoekwoorden met de hoogste zoekpercentages.

De eerste linkzin is verschrikkelijk. Je wilt niet dat de links die ernaar verwijzen niet-beschrijvende onzin zijn, zoals ‘klik hier’ of ‘klik op mij’. Ze zijn betekenisloos voor uw zoekmachines en niet gunstig voor de crawlers van zoekmachines.

Uw zoekmachineoptimalisatie optimaliseert ook elke pagina anders, zodat de robot in elke zoekcyclus meer dan één pagina in overweging neemt. Als de robot bijvoorbeeld naar uw startpagina kwam en deze werd geoptimaliseerd omdat uw hoofdboodschap en trefwoorden op die pagina over nieuwe banden gingen, zou u hopen dat uw website in de top 30 van de resultaten zou staan ​​als iemand een trefwoord zou gebruiken voor ‘nieuwe banden’. .” gebruikt. Aan de andere kant zou een andere pagina op de website over wieluitlijningen kunnen gaan. Je zou natuurlijk hopen dat een andere zoeker die het zoekwoord ‘wieluitlijning’ gebruikt, resultaten krijgt die verwijzen naar die relevante website voor wieluitlijning.

Ik heb dit zojuist toegevoegd. Dit levert u geen straf of verbod op, maar aangezien dit artikel is wat u moet doen, is dit wat ik wil doen. Het is zo gebruikelijk dat websites worden geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie. Het zou je verbazen hoeveel websites niet op elk punt een titel hebben. Idealiter zou u een advertentie op de achterkant van een verkeersboete willen plaatsen. “Heeft iemand deze titel gezien?”, ook bekend als “Wanted” bij het aanmelden voor “Two Wanted Website Titles” – een beloning van $ 1000 indien gevonden.

Af en toe ontvangt u echter een e-mail die echt gepersonaliseerd en op maat is gemaakt. Het is slim, komt van een site die vergelijkbaar is met de jouwe, en kan het overwegen waard zijn. Met andere woorden: ze zal waarschijnlijk deel uitmaken van de 10%-club.

Als u een professional wilt inhuren om uw SEO-inspanningen of andere marketinginspanningen uit te voeren, houd dan geen informatie achter. Begrijpen wie en waarom mensen kopen is een cruciaal onderdeel van het ontwikkelen van een zoekwoordenlijst voor SEO-marketing.